Розділ Суспільство

У Шепетівському терцентрі провели свято до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Автор 05 грудня 2019, 15:17

3 грудня 2019 року у відділенні денного перебування Шепетівського територіального центру відбувся захід з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю під назвою «Людина починається з добра». Відкрив захід Народний аматорський колектив «Колорит» Шепетівського міського будинку культури.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор територіального центру Віктор Рибчинський, який зазначив, що люди з обмеженими можливостями – це особливі люди із незламним духом, це люди що достойні глибокої поваги. Їм як нікому потрібна увага оточуючих, потрібно відчувати, що вони не залишилися у цьому житті сам на сам зі своїми проблемами.

На святі виступили учасники студії спортивно – бального клубу «Інеш». Завдяки наполегливим тренуванням та підтримці керівника студії Інни Головач, підопічні виконали чудовий танцювальний номер.

За традицією, урочистостям передувала виставка робіт для відвідувачів з особливими потребами. Жодне свято не обходиться без подарунків та привітань. З щирими побажаннями виступили Архімандрит Олексій Мацола, представник Громадської Організації «Натхнення» Анна Пустовіт.

Свято пройшло в теплій та дружній атмосфері, наші підопічні дарували артистам оплески. По закінченню заходу, дякуючи нашим гостям, для усіх присутніх був організований солодкий стіл, а також, відвідувачі мали змогу скуштувати солодку вату.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів