Розділ Суспільство

У Судилкові провели круглий стіл «Проблема насильства: суспільна площина»

Автор 03 грудня 2019, 16:50

29 листопада 2019 року на базі Судилківської сільської бібліотеки відбувся круглий стіл «Проблема насильства: суспільна площина», у якому взяли участь вчителі, соціальні педагоги, практичні психологи шкіл громади, методисти з виховної роботи методичної служби сільської ради, бібліотекарі сільських бібліотек.

У ході зустрічі розглянуто питання: проблеми насильства у суспільстві (правова, моральна, суспільно – політична, психологічна площини); типові прояви насильства та його види; проблеми насильства і сучасний світ. Крім того, відбулася демонстрація соціальних відеороликів відповідно до теми зустрічі з наступним обговоренням.

78839588 o

У обговоренні питань та відеоматеріалів взяли участь Школьнік Ю.С., завідувач відділу право просвітництва та надання безоплатної правової допомоги Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Кравець І.М., головний спеціаліст з питань сім’ї, оздоровлення та відпочинку дітей відділу з питань праці, соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення Шепетівської райдержадміністрації, вчителі, соціальні педагоги, практичні психологи шкіл громади, методисти з виховної роботи методичної служби сільської ради, бібліотекарі сільських бібліотек.

Проблема безпеки людського життя, її ментальних, соціальних і духовних надбань завжди є насущною і важливою. Наша країна, як і більшість країн світу, переживає появу негативних соціальних процесів, які супроводжуються значними кризовими змінами у суспільстві. До таких явищ належить і насильство. Про те, як захистити себе, своїх близьких в соціумі від агресії і насильства, як допомогти дітям та дорослим, які зазнали насильства, як розірвати «коло насильства», шукати шляхи виходу з критичної ситуації, заклик до активних дій і «нульової» толерантності до насильства – йшлося в обговоренні за «круглим столом».

За матеріалами Судилківської ОТГ

0
репостів
0
репостів