Розділ Суспільство

До Всеукраїнського дня боротьби зі СНІДом студентам провели лекторій

Автор 02 грудня 2019, 15:25

У межах інформаційно-просвітницької акції до Всеукраїнського дня боротьби зі СНІДом під гаслом  «ВІЛ стосується кожного» Шепетівським міським центром соціальних служб у справах сім’ї,  дітей та молоді було проведено інформативно-лекційний захід на тему: «Небезпека – ВІЛ/СНІД, подумай про майбутнє! Обери життя!».

У заході взяли участь волонтери Шепетівського міського ЦСССДМ. Метою  лекції  було привернути увагу студентів до вирішення проблеми епідемії, дискримінації ВІЛ-інфікованих, толерантного ставлення до них.

Організатори охарактеризували поняття ВІЛ/СНІД, студентам був продемонстрований відеоролик «ВІЛ/СНІД. Полюби життя», в якому пояснювалося, як саме вірус потрапляє в організм людини.

Оскільки одним із важливих способів запобігання поширенню СНІДу є роз’яснення таких аспектів ризику, як небезпека випадкових зв’язків та необхідність ретельнішого ставлення до свого життя, учасники лекторію отримали інформацію про шляхи передачі ВІЛ/СНІДу, а також про умови, за яких інфекція не передається.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 02 грудня 2019, 15:33
0
репостів
0
репостів