Розділ Суспільство

У Кліментовичах проведено профілактичний рейд «Діти вулиці», «Підліток»

Автор 25 листопада 2019, 16:29

22 листопада 2019 року, працівниками служби у справах дітей спільно з працівниками Судилківської сільської ради проведено профілактичний рейд у селі Климентовичі.

За результатами рейду складені відповідні акти, з батьками проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей, та, щодо попередження насильства у сім’ї.

Крім того, проведено бесіду з батьками щодо дотримання правил безпеки під час опалювального сезону.

Право дитини на належне батьківське виховання забезпечується системою державного контролю. Служба у справах дітей, як координуючий орган, постійно здійснює аналіз стану бездоглядності та правопорушень серед неповнолітніх, умов та причин поширення негативних явищ у підлітковому середовищі, вживає заходи щодо захисту прав дітей, попередження соціального сирітства, саме тому працівниками служби у справах дітей спільно із суб’єктами соціальної роботи постійно проводяться цільові рейди, у ході яких перевіряються умови утримання та виховання дітей у сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах, а також виявлення бездоглядних та безпритульних дітей.

Головний спеціаліст служби
у справах дітей адміністрації Оксана Федорчук
Останнє редагування 25 листопада 2019, 16:34
0
репостів
0
репостів