Розділ Суспільство

У Шепетівці привітали працівників соціальної сфери

Автор 01 листопада 2019, 15:42

З нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери сьогодні, 1 листопада, у великому залі засідань Шепетівської міської ради відбулися урочисті заходи.

На початку урочистостей присутні переглянули відеоролик, у якому було показано роботу працівників соціальної сфери починаючи від 1994 року та сьогодення.

З професійним святом всіх, хто піклується про ветеранів війни та праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, малозабезпечених та багатодітних сімей, допомагає їм здолати життєві труднощі привітали міський голова Михайло Полодюк, перший заступник міського голови Володимир Вихівський, начальник управління праці та соціального захисту Сергій Білас.

«У переддень свята я бажаю  вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів  та подальших успіхів у вашій нелегкій роботі», — зазначив Михайло Іванович.

За сумлінну працю, чуйне ставлення до потреб людей і їх соціальний захист,  активну життєву позицію та з нагоди професійного свята – кращих працівників соціальної сфери міста нагородили  Почесними грамотами та Подяками Шепетівської міської ради.

Наприкінці працівників соціальної сфери привітала голова районної профспілкової організації працівників державних установ Катерина Ковбасовська та відзначила грамотами обласної та районної профспілкових організацій працівників державних установ кращих профспілкових активістів.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів