Розділ Суспільство

ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" подало скаргу до суду на державних виконавців

Автор 31 жовтня 2019, 15:53

У травні цього року господарським судом Хмельницької області було ухвалено рішення, яке зобов'язує товариство з обмеженою відповідальністю "Шепетівка Енергоінвест" усунути перешкоди у володінні, користуванні та розпорядженні цілісним майновим комплексом "Шепетівське підприємство теплових мереж" та покинути цей майновий комплекс.

Однак 22 жовтня до суду надійшла скарга від ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" на дії державного виконавця, в якій просять визнати дії, що вчинені 10.10.2019 р. на примусове виконання виконавчого провадження ВП №60152820 від 25.09.2019 p. посадовими особами — Державним виконавцем Шепетівського міськрайонного відділу ДВС, Цимбалюк Іриною Миколаївною, заступником начальника відділу примусового виконання рішень Управління ДВС Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Кітом Андрієм Михайловичем, Державним виконавцем відділу примусового виконання рішень Управління ДВС Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Секрета Олегом Миколайовичем та членами виконавчої групи при Шепетівському міськрайонному відділі ДВС ГТУЮ призначеної постановою від 03.10.2019р. начальника управління ДВС ГТУЮ у Хмельницькій області — протиправними. Для розгляду цієї скарги вимагають витребувати в Шепетівського міськрайонного відділу ДВС матеріали виконавчого провадження ВП №60152820 від 25.09.2019 р.

Але через відсутність матеріалів справи у господарському суді Хмельницької області розгляд скарги ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" наразі не можливий. Тому рішення господарського суду від травня залишили без змін. А скаргу ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" зможуть розглянути лише тоді, коли повернуть матеріали справи у господарський суд Хмельницької області.

Останнє редагування 31 жовтня 2019, 16:38
0
репостів
0
репостів