Розділ Суспільство

Шепетівські багатоповерхівки знову приєднують до централізованого опалення

Автор 22 жовтня 2019, 22:57

Сьогодні, 22 жовтня 2019 року, під керівництвом міського голови Михайла Полодюка  відбувся перший етап засідання робочої групи з питань приєднання багатоквартирних будинків до системи централізованого опалення.

До роботи було залучено керівників Шепетівського підприємства теплових мереж, управління соціального захисту, а також відповідальних працівників управлінських компаній «Управдом» та «Житлофонд», юристів, економістів.  По кожному з відключених будинків було надано інформацію щодо технічних можливостей підключення (наявність, чи відсутність раніше відрізаних ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» частин труб та засувок — запірної арматури трубопроводу), кількості квартир, які залишились без централізованого опалення, а також стан заборгованості по вказаних квартирах. При Шепетівському підприємстві теплових мереж створено кілька бригад, які вже розпочали  виконувати технічну частину роботи.

За результатами наради кожен із учасників отримав доручення. По тих будинках, де виникло багато запитань, має бути проведено додаткове обстеження окремих квартир. Про виконання доручень учасники наради мають доповісти міському голові до 17.00 23 жовтня 2019 року.

Також міський голова повідомив нашому виданню, що на 8 шепетівських котельнях опалювальний сезон може не розпочатись вчасно. Саме перед поверненням майна теплових мереж громаді, власник ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" Олександр Пустовойт зняв електроніку з котлів, ніби то для перевірки, у підсумку вона зникла.

За інформацією прес-служби Шепетівської міської ради

Останнє редагування 23 жовтня 2019, 16:23
0
репостів
0
репостів