Розділ Суспільство

Полонений Сергій Цибізов сьогодні святкує свій день народження

Автор 24 липня 2019, 13:57

24 липня, у російському полоні відзначають свій день народження українські моряки Володимир Терещенко та шепетівчанин Сергій Цибізов. Терещенку виповнилося 25 років, а Цибізову – 22.

Одним з перших українських моряків, які вже понад 200 днів перебувають у російському полоні, привітав їх адвокат Микола Полозов:

"Побажання лише одне – якомога швидше повернутися до своїх рідних"

Щонайшвидшого повернення додому українським морякам побажали і в Міністерстві внутрішніх справ України. 

"Для нас ви символ справжніх військових моряків. Звісно, що зараз вам хочеться побажати лише одного - як можна скоріше повернутися додому. Сотні раз дякуємо за вашу мужність і героїзм! Зі святом! Ви не забуті. Ми вас чекаємо!"

Привітали українських героїв і побратими з ВМС Збройних сил України. Там наголосили, що жодні провокації не підірвали віру військових моряків в Україну та військову присягу, а Українського народу – в мужність, професіоналізм та патріотизм кожного з них.

Звичайно ж, не забули про національних героїв і їхні рідні та близькі. Зокрема, пост-привітання написав батько Сергія Цибізова Андрій.

"Cьогодні у мого рідного, коханого Сина день народження. Йому сьогодні 22 роки. Синку ми дуже чекаємо твого повернення."

0
репостів
0
репостів