Розділ Суспільство

Обрали запобіжний захід чоловікові, який погрожував кандидату в народні депутати

Автор 19 липня 2019, 22:31

Шепетівський суд за клопотанням слідчих Шепетівського відділу поліції обрав запобіжний захід мешканцю м. Київ, якого підозрюють у вчиненні погроз на адресу одного з кандидатів у народні депутати по округу № 190.

Нагадаємо, 16 липня працівники поліції оголосили чоловікові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 статті 129 Кримінального кодексу України «Погроза вбивством», та вручили виклик до суду для обрання запобіжного заходу, куди він мав з’явитися 18 липня поточного року. 

Підозрюваний приїхав на засідання, і суд прийняв рішення про обрання йому запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання з обов’язковим носінням засобу електронного контролю. 

Розслідування кримінального провадження триває. Поліцейські працюють над встановленням ще однієї особи, причетної до здійснення погроз кандидату.

Поліція Хмельниччини попереджає: будь-які порушення діючого законодавства, пов’язаного з виборчим процесом чи реалізацією громадянами свого виборчого права, будуть каратися згідно закону.  

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів