Розділ Суспільство

Шепетівські депутати на місці вирішували долю місцевої комунальної лазні

Автор 10 липня 2019, 18:49

Сьогодні депутати Шепетівської міської ради за участі першого заступника міського голови Володимира Вихівського, директора КП «Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства» Віталія Бикова та користувачів послуг міської лазні провели зустріч.

Необхідність такої зустрічі була викликана незадовільним станом твердопаливного котла, який підігріває воду та виробляє пар у міській лазні. Під час відвідин закладу депутати Михайло Верхогляд, Наталія Яковлева, Галина Веселкова, Павло Спеціальний, Дмитро Пісарцов ознайомилися із станом приміщення міської лазні та котельні. Також депутати оглянули котел Е1/9, який потребує заміни.

Оскільки міська лазня є дотаційною і несе соціальну спрямованість за результатами обговорення прийнято рішення винести на розгляд депутатських комісій звернення про виділення коштів на закупівлю та встановлення нового твердопаливного котла за кошти міського бюджету.

Наприкінці зустрічі Володимир Броніславович розвіяв чутки про закриття міської лазні, та акцентував увагу присутніх на тому, що міська влада  і надалі буде по мірі можливості підтримувати розвиток важливого соціального об’єкта для міста.

За матеріалами Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів