Розділ Суспільство

Затвердили нові тарифи на лазню, закрили дитячі садочки та оголосити конкурс по визначенню перевізника

Автор 17 травня 2019, 13:47

16 травня 2019 року перший заступник  міського  голови Володимир Вихівський провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Члени виконавчого комітету розглянули 36 питань порядку денного.

На початку засідання було прийнято рішення виконавчого комітету  Про встановлення тарифів на користування міською лазнею. Оскільки існуючий тариф на послуги міської лазні, прийнятий рішенням виконавчого комітету Шепетівської міської ради № 106 від 25.05.2017 року «Про встановлення тарифів на користування міською лазнею» з 1 червня 2017 року покривав лише 50% витрат. Окрім цього за даний період часу значно зросли ціни на всі складові тарифу, а саме: вартість електроенергії, мінімальної заробітної плати, значно зросла вартість комунальних послуг.

Відповідно до рішення сауна буде коштувати 80 гривень; ванни № 1,2,3,4,5 – 52; загальний зал – 40 гривень з однієї особи за дві години.

Окрім того було встановлено пільгову вартість квитка в загальний зал (чоловічий, жіночий) в розмірі 50% — 20 гривень з однієї особи за дві години для інвалідів війни, учасників бойових дій, членів сімей загиблих учасників АТО, учасників війни, дітей війни, ветеранів праці; для дітей-інвалідів; для дітей віком до 14 років.

Далі присутні заслухали начальника служби в справах дітей Катерину Купрацевич, яка представила проект рішення Про роботу служби у справах дітей у 2018 році та у І кварталі 2019 року.

З метою проведення санітарно-гігієнічних заходів та ремонтних робіт в закладах дошкільної освіти міста, пов’язаних з їх підготовкою до нового навчального року було прийнято рішення Про тимчасове закриття закладів дошкільної освіти відповідно до представленого графіку.

Про затвердження складу координаційної ради та заходів з організації літнього відпочинку та оздоровлення дітей міста доповіла спеціаліст І категорії управління освіти Лілія Підопригора.

Окрім цього члени виконкому прийняли рішення про повідомну реєстрацію колективного договору та змін і доповнень до чинного колективного договору для Військової частини А 4127 та Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради від 18 лютого 2016 року № 37 «Про визначення номенклатури, норми накопичення місцевого матеріального резерву м. Шепетівки» доповів завідувач сектора з питань НС та ЦЗН Леонід Дмитрук.

Наступним рішенням виконкому було оголосити конкурс по визначенню перевізника на перевезення пасажирів в міському автомобільному транспорті загального користування в режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху по Маршруту №5-А «Залізничний вокзал — Автостанція» (вулиця Залізнична, Героїв Небесної Сотні, 400 років Шепетівки, Староконстянтинівське шосе).

Розглянувши лист директора комунального підприємства «Шепетівське ремонтно експлуатаційне підприємство Шепетівської міської ради» були затвердженні калькуляційні витрати на обслуговування та утримання Будинку побуту.

Також на засіданні члени виконкому затвердити кошторисну документацію по об’єкту «Облаштування дитячого спортивного майданчику за адресою: проспект Миру, 14 в межах реалізації проекту Програми «Громадський бюджет міста Шепетівки на 2018-2020 роки».

Крім того, члени виконавчого комітету проголосували за проект рішення про видалення зелених насаджень, згідно з яким, за заявами шепетівчан, будуть видалені аварійні та сухостійні дерева, ті, що загрожують життю і здоров’ю громадян.

На завершення засідання виконавчого комітету розглянуто питання містобудування та архітектури, встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у Шепетівці , житлові питання тощо.

0
репостів
0
репостів