Розділ Суспільство

На території міського кладовища буде обмежений рух автотранспорту

Автор 23 квітня 2019, 09:00

З вівторка 30 квітня до суботи 4 травня з 8.00 до 17.00 буде обмежений рух автотранспорту на міському кладовищі та по вулиці П’яскорського на ділянці дороги, що прилягає до території міського кладовища. Дозволений рух на вказаних вище ділянках лише технологічному транспорту комунального підприємства «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство Шепетівської міської ради», автотранспорту служб екстрених викликів та транспортних засобів осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Обмеження встановлене з метою забезпечення роботи технологічного транспорту комунального підприємства «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство» на території міського кладовища у дні провідного тижня.

5 травня 2019 року у провідну неділю буде обмежений рух по вулиці П’яскорського та на території міського кладовища з 6.00 до 18.00 години за винятком технологічного транспорту комунального підприємства «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство Шепетівської міської ради», автотранспорту служб екстрених викликів та транспортних засобів осіб з обмеженими фізичними можливостями, автобусів громадського транспорту.

Рух транзитного автотранспорту по вулиці П’яскорського та паркування автотранспорту біля міського кладовища проводитиметься на площадках бурякоприймального пункту цукрокомбінату.

Відповідне рішення прийняте виконавчим комітетом 19 квітня.

0
репостів
0
репостів