Розділ Суспільство

Надзвичайники провели тренування на деревообробному підприємстві

Автор 30 березня 2019, 14:34

29 березня рятувальники Шепетівського районного сектору та керівництво одного із місцевих деревообробних підприємств провели спеціальне об’єктове тренування формувань цивільного захисту на об’єкті.

Основною метою заходу було вдосконалення методів узагальнення та аналізу даних про обстановку, що виникла під час надзвичайної ситуації, надання практики з проведення та розрахунків підготовки оперативної обстановки та обґрунтованих пропозицій для прийняття рішень, вміння своєчасно доводити завдання до виконавців та здійснювати контроль за їх виконанням, практичне вирішення прийомів і способів проведення рятувальних та інших невідкладних робіт.

Під час навчання було перевірено засоби оповіщення, відпрацьовані дії керівництва та працівників підприємства у ймовірній надзвичайній ситуації, злагодженість спеціалізованих служб.

Підсумовуючи, керівник заходу проаналізував правильність дій всіх учасників навчань, звернувши увагу на деякі недоліки, та зауважив, що такі навчання сприяють підвищенню рівня обізнаності персоналу стосовно дотримання пожежної безпеки на підприємстві та дій у разі виникнення екстремальної ситуації.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів