Розділ Суспільство

Сьогодні у ШРЕПу був напевно найпродуктивніший день за всю його історію

Автор 26 березня 2019, 19:40

Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство прозвітувало за сьогоднішні проведені роботи, і їх обсяг вражає. Прибрали дорогу, почистили зливову каналізацію, забрали повалене дерево зі стадіону, відновили перила пошкодженого мосту, грейдерували вулицю...словом, читайте детальніше далі.

Перше, про що розповіли, це про проведене прибирання дорожнього полотна по вулиці Валі Котика від бруду та залишків протиожеледного матеріалу.

По вулиці Судилківській проводиться очистка каналізаційних колодязів зливової каналізації від бруду та посипної суміші. Продовжується підготовка колодязів до подальших ремонтних робіт.

На стадіоні «Локомотив» завершується прибирання дерева, яке було повалене поривом вітру в негоду та пошкодило трибуни стадіону.

Цими днями працівники комунального підприємства ШРЕП проводять грейдерування вулиць з грунтовим покриттям. Сьогодні грейдер працював на вулицях селища Косецьке.

Також сьогодні робітники Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства відновили пошкоджені перила на автомобільному містку через р. Косецька.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів