Розділ Суспільство

Шепетівські рятувальники отримали нову техніку

22 березня у Хмельницькому Голова ДСНС України Микола Чечоткін вручив рятувальникам Головного управління ДСНС в області ключі від нових пожежно-рятувальних автомобілів та сертифікати на житло. Рятувальники 21-ої ДПРЧ міста Шепетівки отримали пожежно-рятувальний автомобіль на базі автомобіля МАЗ.

Крім того, від голови облдержадміністрації Вадима Лозового шепетівські вогнеборці отримали ключі від легкового спеціалізованого автомобіля.

Микола Чечоткін привітав колег із продовженням гарної традиції, розпочатої два роки тому і зауважив, що за цей проміжок часу власне житло отримали 58 родин хмельницьких рятувальників. Окремо він зауважив на питанні гідної заробітної плати та нагадав, що вже з січня цього року вдалося в черговий раз підвищити грошове забезпечення осіб рядового і начальницького складу, яке наразі становить не менше 9000 гривень.

“Я виконую свою минулорічну обіцянку і повертаємось ми сюди не з порожніми руками. Розумію, що це лише частина від потреби. Проте ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб підвищити соціальні стандарти рятувальників, в тому числі і в питанні забезпечення наших працівників житлом”, - сказав Голова Служби.

Зауваживши також на рівні довіри українського суспільства до Держслужби з надзвичайних ситуацій, який є одним з найвищих серед державних інститутів і складає 61%, Голова Служби подякував рятувальникам за гідну працю.

В якості гуманітарної допомоги рятувальники Хмельниччини додатково отримали 160 комплектів захисного одягу, 26 захисних шоломів, 80 пожежних курток, 40 панорамних масок та 37 рам для апаратів захисту органів дихання й зору.

Під час заходу відбулася також і церемонія нагородження особового складу. Так, за сміливі і рішучі дії під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, високу професійну майстерність, а також сумлінне виконання службових обов’язків Микола Чечоткін вручив рятувальникам Хмельниччини відомчі нагороди.

Останнє редагування 14 травня 2020, 16:03

Відео

0
репостів
0
репостів