Розділ Суспільство

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Автор 21 січня 2019, 21:34

17 січня  міський  голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання члени виконкому розглянули 22 питання порядку денного.

На початку члени виконавчого комітету підтримали проекти рішеннь, які були винесені на розгляд виконкому комісією з питань захисту прав дитини.

Про організацію функціонування системи військового обліку призовників та військовозобов’язаних в місті у 2019 році доповів головний спеціаліст по мобілізаційній та оборонній роботі міської ради Володимир Бученко.

Про повідомну реєстрацію змін та доповнень до колективного договору та затвердження результатів обстеження пасажиропотоку пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах доповів начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Сергій Білас. Також члени виконавчого комітету підтримали проект рішення про надання дозволу для зарахування в Шепетівський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Далі рішенням виконкому було створено мобільну бригаду соціальнопсихологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства в Шепетівці. З цього питання доповіла Тетяна Вінницька – директор міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Розглянувши лист голови правління ПРАТ «Шепетівське АТП 16807» Руслана Савчука, який забезпечує перевезення на міському маршруті № 3 від 8 січня 2019 року, у якому йдеться про малий пасажиропотік у вихідні дні, члени виконавчого комітету своїм рішенням внесли зміни в режим роботи на маршруті № 3 «Залізничний вокзал – Залізничний вокзал». З 1 лютого 2019 року перевезення за цим маршрутом не будуть здійснюватися у неділю .

Окрім цього, було розглянуто питання містобудування та архітектури, встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у Шепетівці, питання  про видалення зелених насаджень, житлові питання,  питання теплопостачання тощо. Також, виконком підтримав рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету № 26 від 13 лютого 2017 року  «Про затвердження Положення про тендерний комітет та складу тендерного комітету виконавчого комітету Шепетівської міської ради».

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів