Розділ Суспільство

Рятувальники продовжують заходи тижня знань з основ безпеки життєдіяльності

Автор 21 листопада 2018, 20:26

20 листопада в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності шепетівські вогнеборці завітали до медичного училища, аби розповісти студентам основні правила пожежної безпеки. Медичний заклад відноситься до об’єкта з масовим перебуванням людей, що в разі пожежі може призвести до трагічних наслідків.

Під час зустрічі із студентами надзвичайники роз’яснили присутнім основні норми пожежної безпеки, яких слід дотримуватись як в побуті, так і в роботі, адже це - складова охорони праці в медичній галузі. Крім того, надзвичайники розповіли медикам, як правильно використовувати первинні засоби пожежогасіння, вказавши на першочергові дії на випадок пожежі.

Рятувальники впевнені, що проведення таких заходів є дуже важливим, оскільки кожен студент може почерпнути для себе «протипожежну» інформацію, що спонукає молоде покоління  свідомо ставитися до власної безпеки, але й у разі необхідності не залишатись  осторонь, а надати допомогу тому, хто її потребує.


Реклама: Пропонуємо керамічну плитку на будь який смак та за доступними цінами на сайті https://plitka.ua/catalog/plitka/plitka_dlya_pola/. Наші консультанти допоможуть з вибором плитки під конкретні особливості вашого ремонту та навантаження. Миттєво доставляємо замовлення по всіх Україні кур'єрськими службами.


21 листопада в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності до рятувальників 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка завітали на екскурсію школярі однієї із місцевих шкіл.

Під час екскурсії юні гості оглянули пожежне депо, роздивились аварійно-рятувальну техніку, забралися у кабіну пожежного автомобіля. Уявляючи себе справжніми рятувальниками, дітлахи фотографувалися за кермом автомобіля та приміряючи бойове спорядження. Крім того, дітей ознайомили з пожежно-технічним озброєнням та внутрішнім життям підрозділу. Також маленькі гості дізналися чимало нової інформації як про роботу рятувальників, так і про правила безпеки життєдіяльності узимовий період. Наостанок заходу, співробітники Служби порятунку «101» вручили діткам тематичні пам’ятки, що містять корисні поради фахівців ДСНС та основні правила безпечної поведінки.

Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Останнє редагування 22 листопада 2018, 01:51
0
репостів
0
репостів