Розділ Суспільство

Виконком ухвалив початок опалювального сезону в Шепетівці

Автор 19 жовтня 2018, 22:31

18 жовтня  міський  голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання члени виконкому розглянули 23 питання порядку денного.

На початку засідання члени виконавчого комітету підтримали проекти рішеннь, які були рекомендовані до прийняття комісією з питань захисту прав дитини.

Про виконання заходів з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в зимовий період 2018-2019 року доповів начальник управління житлово-комунального господарства та з питань регулювання земельних відносин Павло Цвіркун.

Наступним учасники засідання прийняли рішення Про початок опалювального сезону 2018/2019 року міста Шепетівка. Відповідно до цього рішення ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» має розпочати опалювальний сезон 2018/2019 року з 22 жовтня 2018 року. Також не пізніше 12:00 22 жовтня 2018 року товариство має доповісти виконавчому комітету про початок опалювального сезону та отримані номінації від НАК «Нафтогаз України» на постачання природного газу на опалювальний сезон.

Відповідно до вимог чинного законодавства рішенням виконкому було закріплено території обслуговування за закладами загальної середньої освіти.

Далі члени виконкому розглянули проект рішення про затвердження розрахунків вартості за навчання учнів 1-х класів в Шепетівській дитячій художній школі та Шепетівській дитячій музичній школі.

Про повідомну реєстрацію змін та доповнень до колективного договору виробничого підрозділу «Локомотивне депо Шепетівка» доповів начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Білас. Також члени виконкому підтримали надання дозволу для зарахування в Шепетівський міський центр соціальної реабілітації двох дітей-інвалідів.

Члени виконкому повторно розглянули питання про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води по станції Шепетівка. Проте у ході обговорення було вирішено знову відкласти питання на довивчення.

Також виконавчий комітет погодив температурні графіки котельних ТОВ «ЧИ 100» та котельні  ПП «ПК ФОРВАРД».

Серед іншого, було розглянуто питання містобудування та архітектури, встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у Шепетівці та житлові питання.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів