Розділ Суспільство

За торгівлю метадоном – 4 роки позбавлення волі з конфіскацією майна

Автор 07 червня 2018, 18:30

Сьогодні, вироком Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області визнано винуватим раніше судимого громадянина В. у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання наркотичного засобу з метою збуту та незаконний збут наркотичного засобу, вчинене повторно) та призначено покарання за сукупністю злочинів у виді 4 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна, крім житла.

Так, придбавши у невстановлених осіб наркотичний засіб, В., за попередньою домовленістю неодноразово зустрічався із легендованими особами з метою збуту їм наркотичного засобу - метадону, кожного разу отримував від останніх заздалегідь ідентифіковані грошові кошти в сумі 1200 грн., навзаєм передавав паперові згортки з речовиною білого кольору – метадоном, обіг якого обмежено. Всього збув метадону масою 0,17928 г. на загальну суму 3600 грн.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та щиро розкаявся, зобов’язувався в подальшому наркотичних речовин не вживати та не збувати.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Апеляційного суду Хмельницької області. До набрання вироком законної сили обвинувачений буде утримуватись під вартою.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області

Останнє редагування 07 червня 2018, 18:35
0
репостів
0
репостів