Розділ Суспільство

Винуватця летальної ДТП у Шепетівці судитимуть за сімома "кримінальними" статтями

Автор 28 березня 2018, 19:21

30 березня 2018 р о 10-30 год. Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області буде проводитися підготовче судове засідання за обвинуваченням місцевого жителя Р., 1981 року народження, обвинуваченого за 7 статтями ККУ, у тому числі в ДТП, у якій загинула молода мама.

Суд розглядатиме кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених сімома статтями Кримінального кодексу України: ч.4 ст.296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням вогнепальної зброї та предмета заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень), ч.1ст.121 (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння), ч.1 ст.129 (погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози), ч. 1 ст. 309 (незаконне придбання, перевезення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту), ч.1 ст.263 КК України (незаконне носіння, зберігання та придбання вогнепальної зброї та бойових припасів, без передбаченого законом дозволу), ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого та заподіяло тяжкі тілесні ушкодження), ч.3 ст.135 (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження через малолітство, якщо той, хто залишив без допомоги, сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан, якщо вони спричинили тяжкі наслідки).

Обвинувачений наразі знаходиться під вартою. Цей запобіжний захід йому обрали 3 січня 2018 року за підозрою у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 1 січня цього року в Шепетівці. Тоді на місці автокатастрофи загинула молода мама, а її 2-річна дитина, котра в момент аварії була у візку, з численними тяжкими травмами опинилася в лікарні.

0
репостів
0
репостів