Розділ Суспільство

Головний лісник області відвідав Шепетівщину

Автор 01 вересня 2017, 20:30

Сьогодні, 1 вересня, з робочим візитом відвідав Шепетівщину начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Петро Пешко. Про це повідомляє Прес-служба Шепетівського лісгоспу.

У День знань Петро Степанович разом з директором ДП «Шепетівсьткий лісгосп» Володимиром Михайловичем Сасюком відвідали Пліщинську загальноосвітню школу, де на святковій лінійці привітали першачків з першим у їхньому житті дзвоником. Петро Степанович подякував учням, педагогічному колективу за тісну співпрацю з лісгоспом. Підкресливши високі здобутки учнівського лісництва, він вручив цінний подарунок.

У рамках візиту  начальник обласного управління детальніше ознайомився з роботою зразкового учнівського лісництва «Пліщинське». Разом з головою Шепетівської районної ради Петром  Францовичем Дз’яворуком він відвідав кабінет учнівського лісництва.  Високі гості оглянули навчальну базу та дендропарк.

Керівник учнівського лісництва М.А.Зведенюк  поділився планами на майбутнє, подякував керівництву Шепетівського лісгоспу за підтримку в усіх починаннях. Він наголосив, що співпраця учнівського лісництва з лісгоспом приносить позитив у екологічному вихованні підростаючого покоління.

Петро Степанович Пешко  відвідав учнівське лісництво «Юнацька варта» (м. Шепетівка, НВК №3 ім. Н. Рибака), де взяв участь у відкритому уроці. Разом з В.М.Сасюком  вони вручили цінний подарунок. Учні  підготували для високих гостей театралізовану виставу про ліс. Директор школи Лілія В’ячеславівна Бабак зазначила, що учнівське лісництво молоде, але вже має свої перемоги і здобутки. Так, у цьому році двоє випускників стали студентами лісогосподарського факультету.

Начальник управління також відвідав центральну садибу лісгоспу, медпункт, ремонтну майстерню, лісокомплекс, Кам’янківське лісництво, розсадник, теплицю та зону відпочинку «Дубки».

0
репостів
0
репостів