Розділ Суспільство

У міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбувся День відкритих дверей

Автор 22 березня 2017, 20:20
16 березня 2017р. в Шепетівському міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбувся День відкритих дверей. До Центру завітали батьки і особливі дітки, які мали можливість ознайомитися з багаторічною системою роботи Центру.

Діти із захопленням гралися в «Кабінеті ЛФК», випробовували свої можливості на тренажерах в «Кабінеті механотерапії», досліджували роботу «Сенсорної кімнати», спілкувалися під час ігор в «Кабінеті соціалізації». Діти із захопленням реалізували свої таланти під час малювання.

Директор ШМЦСРДІ А.В. Панчук розповіла про систему і методи роботи Центру,  про матеріально-технічну базу. Також наголосила, що завдяки спільним зусиллям  міської влади,  спонсорської допомоги  підприємств, організацій, приватних  підприємців  міста  Центр  реабілітації дітей-інвалідів розмістився у  відремонтованому приміщенні і відкрите відділення денного перебування для дітей-інвалідів.

Людмила Наумець – мама особливої дитини – повідомила батьків про створення в м. Шепетівці філіалу Хмельницької обласної громадської організації «Асоціація батьків дітей з хромосомними порушеннями та іншими вадами розвитку «Сонячні діти». Ознайомила з метою і планами діяльності ГО та закликала батьків об'єднуватися навколо спільної мети, заради своїх дітей.

Учасники ознайомились з оснащенням кабінетів, спілкувалися з спеціалістами Центру, ділилися емоціями, висловлювали позитивні відгуки, отримували відповіді на запитання.
Інформаційний відділ Шепетівської міської ради
0
репостів
0
репостів