Розділ Суспільство

Послуги центрального опалення значно здорожчають

Автор 12 травня 2016, 13:41
Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг, підвищила тарифи на теплову енергію та послуги центрального опалення. Майже на 50% більше вже з першого липня доведеться платити за тепло шепетівчанам. Більше того абоненти ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" будуть платити за тепло найбільше у Хмельницькій області.
Для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії за 1 Гігакалорію доведеться платити 1395,5, замість цьогорічних 747,7 гривень. У кого лічильника немає - 38,48гривень, замість 20,62 гривні за квадратний метр житла.

Зауважимо, як заявив глава регулятора Дмитро Вовк, левова частка коригування тарифів пов'язана з рішенням уряду щодо ціни на природний газ, інша - перегляд заробітних плат відповідно до нового рівня мінімальних зарплат і рівня ЄСВ, зміна роздрібних тарифів на електроенергію.

Нагадаємо, що нещодавно Кабінет Міністрів України встановив єдину ціну на газ з першого травня для населення та промисловості - 6,879 гривень за один кубометр газу. Саме через це тарифи на гарчу воду та опалення зазнали змін.
0
репостів
0
репостів