Розділ Суспільство

Шепетівські волонтери зібрали 5968 грн на апарат вентиляції легенів

Автор 12 травня 2016, 13:37
Протягом квітня в Хмельницькій області проходила Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». Мета акції – збір коштів на  медичне обладнання для обласної дитячої лікарні. 143 волонтери центрів з благодійними скриньками, в які кожен небайдужий міг покласти гроші, відвідали навчальні та медичні заклади, підприємства, установи та організації різних форм власності. Також, учасники акції пройшлися вулицями населених пунктів, парками, зонами відпочинку.
Цього року зібрано 45347,67 грн, що на 24604,67 більше, ніж минулого року. Найбільше коштів вдалося зібрати волонтерам Старокостянтинівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – 7228,61 грн., Городоцького районного центру – 7169 грн, Шепетівського районного центру – 5968 грн.

На зібрані кошти планується придбати Апарат штучної вентиляції легенів (ШВЛ) «HAMILTON-Т1» (HAMILTON Medical AG, Швейцарія) – дихальний апарат, який може застосовуватися як для короткочасної так і тривалої ШВЛ під час транспортування  дорослих і дітей вагою від 3 кг.
Обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді дякує за участь в акції всім волонтерам та людям, які проявили бажання зробити свій внесок для покращення умов при обстеження і лікування наших дітей
0
репостів
0
репостів