Розділ Суспільство

Після реформи Шепетівка не залишиться без прокуратури

Автор 01 серпня 2015, 17:02
До грудня цього року реформування торкнеться 23 прокуратур, що є в області. Замість них буде утворено лише п'ять, шляхом так злиття. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області .

За словами прокурора області Олега Синишина ймовірно, буде утворена Городоцька місцева прокуратура, Кам'янець-Подільська, Старокостянтинівська, Шепетівська  та найбільша - Хмельницька місцева прокуратура.

Докорінно змінився  і порядок відбору нових працівників до прокуратури. Кандидати проходять чотирьох рівневий конкурс.

"З кандидатами буде проведено співбесіду в он-лайн режимі, - каже Олег Синишин, - і побачити співбесіду зможе кожен охочий в Інтернеті. 

Головного ж прокурора місцевої прокуратури обиратимуть з трьох кандидатів, яких обиратимуть члени комісій та які отримали найкращий загальний результат.

Ті кандидати, яким посада головного прокурора виявилась не по силам, зможуть претендувати на посади перших та других заступників, а також рядових працівників прокуратури. Це визначатиме рейтинг балів, які наберуться впродовж проходження всіх тестувань.

Для того, щоб продовжити роботу в органах внутрішніх справ, рядові працівники прокуратури також мають успішно скласти всі тестування. Якщо раніше людина не працювала в прокуратурі, до тестів додається ще й річний випробувальний термін.
0
репостів
0
репостів