Розділ Суспільство

Даішники в черговий раз вирушили охороняти порядок на дорогах у зоні АТО

Автор Катерина Шуприган 04 березня 2015, 16:58
Це уже п’яте відрядження працівників Державтоінспекції Хмельниччини у зону проведення антитерористичної операції. Наші хлопці замінять там своїх колег з інших областей.
— Для несення служби у зоні проведення антитерористичної операції виїхали 15 наших працівників на 5 службових автомобілях. Усі — добровольці. Це і співробітники обласного управління ДАІ, і інспектори з районів — Шепетівки, Кам’янця-Подільського, Хмельницького тощо, — розповідає начальник УДАІУМВС України в Хмельницькій області Дмитро Кийов.

Старший групи, Сергій Шемчук, вирушив на схід уже вчетверте. У нього історія особлива, адже тривалий час, аж до поранення, в зоні АТО воював і його син. Зараз хлопець заліковує рани і знову готується вирушити на підмогу товаришам. А батько, набравши під свою відповідальність загін із 15 досвідчених інспекторів, уже вирушив на Схід.

— 80 % із тих, хто сьогодні їде зі мною, уже не вперше вирушають у зонуАТО. Забезпечені усім: паливно-мастильними матеріалами, засобами захисту, зброєю. Нам виділили найкращі автомобілі. Хлопці вирушають з гарним настроєм. Будемо гідно виконувати покладені на нас завдання, — сказав Сергій Шемчук.

Провести інспекторів у далеке та небезпечне відрядження на схід прийшли колеги, друзі, рідні та усі небайдужі мешканці міста. Серед них і заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Леся Стебло, рідний брат якої, Михайло Полагів, одним із перших зголосився їхати у чергове відрядження в зону АТО.

— Їду уже другий раз. Перша поїздка була у червні. Будемо захищати Батьківщину, не допускатимемо терористичних проявів та забезпечуватимемо безпеку дорожнього руху у зоні проведення антитерористичної операції, — ділиться інспектор відділу організації роботи дорожньо-патрульної служби управління ДАІ у Хмельницькій області Михайло Полагів. — А найкращою відзнакою для нас будуть не звання, а вдячність і повага від громадян, яких ми захищаємо.

Головне побажання рідних та близьких висловив заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області Роман Гаврилюк: «Повернутися усім живими та здоровими. Це головне завдання і наказ».

Відео

0
репостів
0
репостів