Розділ Суспільство

Молодь збирала передачку воїнам в зону АТО

Автор 13 листопада 2014, 22:38
10 листопада до Молодіжної ради нашого міста надійшло звернення – прохання від голови Шепетівської молодіжної громадської організації «Простір» В’ячеслава Літнаровича. Юнак є активним громадським діячем нашого міста, має тверду патріотичну позицію та одним із перших пішов захищати кордони нашої держави у зону проведення АТО на Сході України.
В’ячеслав звернувся до молоді з метою активізувати збір харчів та речей першої необхідності для своїх побратимів, які з відвагою захищають підступи до Донецького аеропорту в населеному пункті Піски.

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету, депутат Шепетівської міської ради Наталія Стасюк для координації зусиль молоді оголосила мобілізацію учасників Молодіжної ради, волонтерів та підприємців міста. На заклик відгукнулося декілька десятків активістів, які принесли до міської ради коробки, поклеїли оголошення та пішли по магазинам спілкуватися із мешканцями міста.Було вирішено провести дводенну акцію 11-12 листопада та під завершення неділі посортувати та передати усе зібране захисникам Донецького летовища. Також на прохання маленьких шепетівчанок та шепетівчан було передано десятки малюнків із щирим проханнями повернутися живими та здоровими і розповісти про те, як потрібно захищати свою Батьківщину і що таке справжня любов до рідної землі.

Окрім того, варто зазначити, що до Молодіжної ради надійшла офіційна заява від матерів солдат, які перебувають на Сході, із зверненням допомогти у зборі коштів аби для їхніх синів придбати прилад нічного бачення. Відповідно, члени Молодіжної ради Шепетівки скориставшись проектом «Жінки для армії», який вже не раз допомагав у зборі коштів для наших військових, розповсюдили по управлінським компаніям міста, профспілкам та підприємствам календарики. Так, вдалося зібрати 1 тисячу 200 грн., що були передані для вдячних матерів.

Також для надання підтримки були надані контакти підприємців і штабу ВПГО «Хмельниччина. Самооборона і контроль.», які допоможуть у підборі та закупівлі необхідного, якісного обладнання.

Отож, шепетівчани єднаються у боротьбі із ворогом, багато наших героїв захищають свою Батьківщину. Уже сьогодні справдилось пророцтво Степана Бандери: «Настане час коли один скаже Слава Україні і мільйони відповідатимуть Героям Слава». Сподіваємось, що і слова державного гімну України справдяться: «Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.».
0
репостів
0
репостів