Розділ Суспільство

Виконком: нові тарифи на воду та мережа закладів освіти, підготовка до зими, рада безбар’єрності

Автор 24 вересня 2024, 13:40

23 вересня міський голова Віталій Бузиль провів 23 засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання його учасники розглянули 40 питань порядку денного.

Виконавчий комітет затвердив фактичну мережу закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Шепетівської міської територіальної громади на 2024-2025 навчальний рік: 2 ліцеї із загальною кількістю класів 66 та контингентом учнів 1886; 1 навчально-виховний комплекс із загальною кількістю класів 27 та 715 учнів; 1 загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів із загальною кількістю класів 16 – 407 учнів; 7 гімназій із загальною кількістю класів 109 та контингентом учнів 2463.

Взято до відома інформацію про хід виконання заходів з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024/2025 року. Затверджено проєктно-кошторисну документацію на ремонт підпірної стінки по вулиці Захисників України.

Розглянувши протоколи зборів співвласників багатоквартирних будинків, та, відповідно до рішення профільної комісії, прийнято рішення про відключення від мереж централізованого опалення будинків за адресами: вул. Пилипа Орлика, 6, проспект Миру, 43 та вул. Героїв Небесної Сотні, 43, 51, 74.

У зв’язку зі збільшенням вартості електроенергії, розглянувши звернення комунального підприємства, з 1.10.2024 встановлено скориговані тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері централізованого водопостачання та водовідведення. Тариф для населення залишається незмінним.

Розглянувши звернення мешканця громади, йому надано дозвіл на улаштування за власні кошти системи відводу поверхневих вод закритого типу біля свого домогосподарства. ФОП Драниці О.В. надано дозвіл для улаштування заїзду з вул. Героїв Небесної Сотні до павільйону для обслуговування автомобілів за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 64-Д.

Рішенням виконавчого комітету комунальному підприємству “Шепетівське РЕП” для обслуговування передали кладовища с.Плесна, с.Плішин та с.Жилинці.

Відповідно до вимог законодавства, при виконавчому комітеті Шепетівської міської ради утворено Раду безбар’єрності як консультативно-дорадчий орган при виконавчому комітеті.

У ході засідання прийнято повідомну реєстрацію колективного договору і змін та доповнень до чинних колективних договорів.

Рішенням виконавчого комітету актуалізовано склад Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Шепетівської міської ради.

Для забезпечення безперебійного водопостачання в умовах відключення світла, Шепетівському комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства передається дизпаливо. Також, з матеріального резерву комунальним підприємствам та комунальним медичним установам передаються паливно-мастильні матеріали для створення необхідного запасу.

Затверджено графіки перевірок виконання умов договорів купівлі-продажу об’єктів малої приватизації комунального майна та умов оренди нерухомого майна територіальної громади.

Члени виконавчого комітету розглянули та затвердили ряд питань, рекомендованих до прийняття комісією з питань захисту прав дитини.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів