Розділ Суспільство

Шепетівчанин, який зламав 9 молодих дерев, отримав покарання

Автор 12 серпня 2024, 16:15

У Шепетівці відбувся суд щодо місцевого мешканця, який під вечір 30 липня на вулиці Соборності пошкодив дев’ять декоративних кленів, що росли поблизу тротуару. Своїми діями він порушив громадський порядок та вчинив адміністративне правопорушення.

Молодик у судовому засіданні вину у вчиненні адміністративного правопорушення визнав, пояснив, що поламав дерева через наплив агресії через неприємності в сім`ї, у вчиненому розкаявся.

Заслухавши обвинуваченого та дослідивши матеріали справи, суд визнав останнього винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.173 КУпАП.

Адміністративна відповідальність за ст.173КУпАП настає за дрібне хуліганство, тобто нецензурну лайку в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян.

Вина у вчиненні правопорушення підтверджується :

  • протоколом про адміністративне правопорушення серії ВАД № 238637 від 01.08.2024,
  • відеозаписом події адміністративного правопорушення

Враховуючи характер вчиненого правопорушення, особу правопорушника, його майновий стан, суддя наклав на нього адміністративне стягнення у виді громадських робіт.

Керуючись ст.ст. 33, 40-1, 173, 283, 284 КУпАП, ст.4 Закону України «Про судовий збір», суддя постановив визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.173КУпАП, і накласти на нього адміністративне стягненняу виді громадських робіт на строк 40 годин. Також з вандала стягнуть в дохід держави судовий збір в сумі 605,60 грн.

Постанова може бути оскаржена до Хмельницького апеляційного суду протягом 10 днів з дня її винесення через Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області.

Відео

0
репостів
0
репостів