Розділ Суспільство

Волонтери збирали допомогу для військових в зоні АТО

Автор 01 серпня 2014, 19:11
З 24 по 26 липня Шепетівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено акцію «Підтримай армію, ВРЯТУЙ КРАЇНУ!» по збору продуктів харчування, побутових речей та медикаментів, необхідних для українських військових в зоні АТО.
Акція проходила в супермаркетах та аптеках міста, де волонтери центру розповсюджували покупцям листівки зі списком товарів, яких потребують бійці. Байдужих практично не було – громадяни охоче брали участь в акції на підтримку військових, наповнюючи кошики продуктами, предметами гігієни та медикаментами. Зібрана допомога була передана ВП ГО «Хмельниччина. Самооборона і контроль» та найближчим часом буде безпосередньо доставлена військовим на Схід України.

Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до акції: супермаркетам – «Вопак», «Наш край», «Економ» та «Альфа-плюс»; аптекам – аптеці №1 ФОП Яцишин В. І., аптеці ТОВ «ФАРМО» №5 та аптеці «Сальве» №50; волонтерам центру – Ліщук Олені, Федорчук Анні, Онопрійчук Марині, Чайкі Ользі, Натолочному Валерію, Дручуку Сергію, Кармаш Катерині, Оксенчук Ілоні, Підставській Тетяні, Стогній Олені, Стельмащук Ірині, Кучменку Дмитру, Шмигованій Юлії та усім громадянам, які прагнуть допомогти нашим бійцям та переймаються майбутнім України.
0
репостів
0
репостів