Розділ Суспільство

З шепетівської виправної колонії видворили чергового нелегала-кримінальника з росії

Автор 09 липня 2024, 18:45

Учора правоохоронці затримали 33-річного росіянина і помістили його до пункту тимчасового перебування іноземців, а звідти забрали 29-річного громадянина Молдови, який вже пройшов усі необхідні перевірки. Останнього доправили на кордон і передали прикордонникам для завершення процедури видворення.

33-річний громадянин росії відбував 11-річне ув’язнення у Шепетівській виправній колонії за вчинення вбивства та шахрайств. Учора його термін ув’язнення завершився, проте прямо на виході нелегала зустріли співробітники міграційної поліції.

Чоловіка доправили в підрозділ УДМС, де на нього склали адмінпротокол про порушення міграційного законодавства, після чого за рішенням суду відвезли в пункт тимчасового перебування іноземців, де росіянин перебуватиме до проведення процедури видворення.

З цього ж пункту поліцейські забрали 29-річного нелегала з Молдови, якого затримали в Хмельницькому наприкінці травня. По ньому вже завершили перевірку, яка передує процедурі видворення.

450188340 791397416444803 4945182470836787408 n

Поліцейські разом з колегами із УДМС відвезли чоловіка на пропускний пункт «Могилів-Подільський», що на кордоні з Молдовою, де передали прикордонникам для завершення процедури видворення.

Заходи проводились у рамках оперативно-профілактичної операції «Мігрант».

Нагадаємо, кілька тижнів тому, на Шепетівщині поліцейські затримали нелегала-кримінальника з росії. 39-річний чоловік відбув 12-річне покарання за вчинення ряду особливо тяжких злочинів і вже мав вийти на свободу, проте прямо на КПП нелегала зустріли співробітники міграційної поліції.

0
репостів
0
репостів