Розділ Суспільство

Мешканець Шепетівщини облаяв представників ТЦК: як його покарав суд

Автор 08 червня 2024, 15:41

Суддя Білогірського районного суду Хмельницької області Давидюк О.І., розглянув матеріали, які надійшли від сектору поліцейської діяльності № 1 Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області про притягнення до адміністративної відповідальності мешканця Білогір'я за ст.173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як встановив суд, 6 травня 2024 року о 18 год 00 хв чоловік, перебуваючи поблизу магазину «Продукти», який знаходиться по вул. Шевченка в с-щі Білогір`я Шепетівського району Хмельницької області, виражався нецензурними словами на адресу працівників ТЦК , чим порушив громадський порядок і спокій громадян та вчинив правопорушення, передбачене ст.173 КУпАП.

Обвинувачений подав до суду заяву, в якій просив розгляд справи проводити у його відсутності, вину визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся.

Вина у вчиненні правопорушення підтверджується даними протоколу про адміністративне правопорушення серії ВАД № 236903 від 07 травня 2024 року.

За таких обставин, приймаючи до уваги особу порушника, характер вчиненого правопорушення, негативні наслідки, які воно заподіяло, керуючись ст.ст.33, 173, 283, 284 КУпАП, п.5 ч.2 ст.4 ЗУ «Про судовий збір», - суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.173 КУпАП, та накласти адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 51 гривню.

Також чоловік має заплатити на користь держави судовий збір в розмірі 605 гривень 60 копійок.

0
репостів
0
репостів