Розділ Суспільство

На Шепетівщині вручили державні відзнаки воїнам та їх родинам

Автор 15 травня 2024, 10:54

14 травня 2024 року в приміщенні громадської приймальні Улашанівської сільської ради відбулося вручення державних нагород воїнам-захисникам та родинам полеглих Героїв, які віддали за Україну найдорожче – своє життя, і полягли смертю хоробрих.

У церемонії вручення взяли участь голова Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков, сільський голова Улашанівської сільської ради Микола Гизимчук, секретар Ганнопільської сільської ради Ольга Павловська, секретар Берездівської сільської ради Марина Яцюк, офіцер 1 відділу Шепетівського РТЦКтаСП ст.лейтенант Артем Андрощук.

На жаль, війна триває. Щодня ми втрачаємо найкращих синів та дочок України. Героїв та Героїнь, які стали на захист нашої Батьківщини та до останнього подиху боронили рідну землю від підступного ворога…

Неможливо висловити біль втрати. Але поки ми будемо пам’ятати наших захисників - вони будуть живі для нас.

Мав честь вручити високі державні нагороди військовослужбовцям та родинам загиблих Героїв, які за мир та спокій в Україні віддали найдорожче – свої життя.

За особисту мужність і самовідданні дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено:

  • Ганночко Антона Володимировича;
  • Солдат Білім Василь Васильович був нагороджений відзнакою МОУ “За поранення”;

орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено (посмертно):

  • Солдата МУЗИКУ Богдана Олеговича;
  • Молодшого сержанта ПАЛАМАРЧУКА Юрія Івановича;
  • Старшого солдата САЄЦЬКОГО Костянтина Володимировича;
  • Солдата РОМАШКА Юрія Андрійовича;
  • Солдата КОНДРАТЮКА Віктора Миколайовича;

Сержанта ЛЕВКОВИЧА Миколу Володимировича нагороджено відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України “Золотий хрест” (посмертно).

Співчуття родинам, які втратили близьких на війні.

Вічна слава Героям!

Останнє редагування 15 травня 2024, 11:07
0
репостів
0
репостів