Розділ Суспільство

Сесія міськради: приватизація будинку побуту, розширення міського центру ПМСД та навіси над смітниками

Автор 26 квітня 2024, 14:22

25 квітня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання сесії міської ради, у ході якого розглянули 44 питання порядку денного. Про це розповіли на сторінці органу самоврядування.

У блоці земельних питань розглянули проєкти рішень про надання дозволів на виготовлення технічної документації та розроблення проєктів землеустрою, а також про їх затвердження, про затвердження звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок, поновлення договорів оренди, про продаж земельних ділянок та затвердження умов проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу двох земельних ділянок. Внесено доповнення в програму регулювання та розвитку земельних відносин у місті Шепетівка сіл Плесна, Пліщин, Жилинці на 2024-2028 роки.

Взято до відома звіт КП «КНП «Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги» про хід виконання «Програми медико-соціального забезпечення пільгових категорій населення Шепетівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки» за 2023 рік, основним завданням якої є забезпечення відшкодування вартості лікарських засобів пільгових категорій населення у разі амбулаторного лікування.

Додаток до Програми благоустрою Шепетівської міської територіальної громади на 2023-2025 роки доповнено пунктами, які передбачають навісів на майданчики по збору твердих побутових відходів та проведення експертної оцінки майна комунальної власності.

З метою забезпечення ефективного використання нерухомого комунального майна, приміщення будинку побуту включено до Переліку об’єктів комунальної власності Шепетівської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2024 році та прийнято рішення про їх приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні.

Задля забезпечення повноцінної реалізації прав співвласників на самостійне управління житловим будинком відповідно до розпорядження міського голови та рішення зборів співвласників, міська рада прийняла рішення про списання з балансу КП «Житлосервіс» десяти багатоквартирних житлових будинків.

З метою покращення надання первинної медичної допомоги населенню міста та розглянувши звернення КНП «Шепетівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради», центру передаються додаткові приміщення у зв’язку із розширенням.

Надано згоду на безоплатне прийняття в комунальну власність Шепетівської міської територіальної громади від муніципалітету міста Вецлар Федеративної Республіки Німеччини машини та обладнання, отриманих як гуманітарну допомогу.

Малозабезпеченим мешканцям громади надано одноразову грошову допомогу на лікування.

Внесено зміни до бюджету громади на 2024 рік. Рішенням сесії передається субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів та укладання договору на виконання Програми взаємодії регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області (філія ГСЦ МВС) із Шепетівською міською радою у сфері надання адміністративних послуг населенню на 2024-2025 роки, а також Комплексних програм: мобілізації зусиль Шепетівської міської ради, її виконавчих органів і Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області з забезпечення реалізації міграційної політики на 2024-2028 роки та програми фінансової підтримки у сфері громадського здоров’я для жителів Шепетівської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.

0
репостів
0
репостів