Розділ Суспільство

Громади Шепетівщини підсилили "охоронців неба" Хмельниччини

Автор 23 квітня 2024, 11:45

Завдяки співпраці з територіальними громадами Шепетівського району для зенітно-кулеметного підрозділу було закуплено та передано необхідне обладнання. Про це повідомили у Шепетівській районній військовій адміністрації.

Для виконання завдань із захисту неба над Хмельниччиною було передано – планшети, засоби розвідки, прилади автономного живлення, багатофункціональні електронні пристрої та засоби спостереження.

Дякуємо Улашанівській, Крупецькій, Берездівській, Ганнопільській, Понінківській, Судилківській, Грицівській територіальним громадам за надану допомогу.

Напередодні Перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін також повідомив про ще одну передачу оснащення для виконання завдань із захисту неба над Хмельниччиною.

Серед переданого - планшети, засоби розвідки та зв’язку, прилади автономного живлення, багатофункціональні електронні пристрої та засоби спостереження.

Дякую Шепетівській та Крупецькій громадам, адже це внесок у нашу спільну справу – захист рідної землі від ворога. Разом ми обов'язково переможемо!

0
репостів
0
репостів