Розділ Суспільство

Виконком: ЦНАП, клопотання про присвоєння звання “Мати-героїня”, фінансовий план шепетівської лікарні

Автор 21 березня 2024, 15:49

21 березня під головуванням заступника міського голови Галини Безкоровайної відбулось чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання його учасники розглянули 32 питання порядку денного.

З метою забезпечення ефективної роботи Центру надання адміністративних послуг Шепетівської міської ради, заслухали та обговорили інформацію про стан виконання ЗУ «Про адміністративні послуги» та організацію роботи ЦНАПу в місті Шепетівка.

Надано згоду на зарахування дитини групи ризику в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

Розглянувши звернення Шепетівської багатопрофільної лікарні, та у зв’язку з перерозподілом коштів та збільшенням дохідної частини внесено зміни до фінансового плану комунального некомерційного підприємства.

Відповідно до рішення координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, учасники засідання вирішили порушити клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, двом багатодітним матерям громади.

У ході засідання прийнято повідомну реєстрацію змін та доповнень до чинних колективних договорів та ряд рішень, які були винесені на розгляд виконавчого комітету комісією з питань захисту прав дитини. Розглянули питання про видалення зелених насаджень та затвердили рішення громадської комісії з житлових питань.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів