Розділ Суспільство

В умовах суттєвого скорочення фінансування продовжується ремонти шляхів Шепетівщини

Автор 16 лютого 2024, 21:10

Допоки зимова негода потрохи відступила, підрядні шляхові організації Хмельниччини приступили до виконання експлуатаційних робіт. Про останні новини розповіли у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області.

Нині ліквідовують аварійну ямковість на автошляхах, міжнародного та національного значення. Робота триває на Шепетівщині та Кам’янеччині. Прибирають сміття та сторонні предмети, ліквідовують стихійні сміттєзвалища вздовж узбіч та смуг відведення.

Робота хмельницьких дорожників в тилу не зупиняється ні на мить. Водночас, нагадаємо, що шляхове господарство регіону працює в умовах суттєвого скорочення фінансування, виходячи з наявного фінансового ресурсу. Особливу увагу приділяємо основним логістичним маршрутам, які працюють на забезпечення потреб війська та доставку продовольчих і гуманітарних вантажів.

Звертаємо увагу учасників дорожнього руру на те, що проблема засмічення автомобільних доріг та прилеглих до них територій у Хмельницькій області, на жаль, кожного року не стає кращою. Дорожники періодично фіксують погіршення стану прилеглих до доріг територій, особливо на виїздах та в’їздах до населених пунктів через утворення стихійних сміттєзвалищ побутових та промислових відходів.

Акцентуємо увагу на те, що роботи непомірно складні, адже виконуються вручну, а дорожники підіймаючи кожен недопалок, папірець, пакетик чи стаканчик проходять щодня десятки кілометрів.

Разом з тим, через сприятливі погодні умови дорожнє господарство працює в черговому режимі. Потреби в обробці покриття немає. Проїзд автошляхами державного значення забезпечено.

Закликаємо водіїв бути обачними у місцях проведення дорожніх робіт. Звертайте увагу на попереджувальні знаки та дотримуйтесь Правил дорожнього руху.

За прогнозами синоптиків Хмельницький обласний центр з гідрометеорології по Хмельницькій області по Хмельницькій області на 17 лютого  Хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. 

Температура повітря по області вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 6-11° тепла, у Хмельницькому вночі 0-2° тепла, вдень 8-10° тепла.

Отримати інформацію про стан проїзду автошляхами державного значення Хмельницької області можна за телефоном єдиного контакт-центру за номером +38 067 400 60 80.

0
репостів
0
репостів