Розділ Суспільство

Прожектори, ремонт реанімобіля та дрони: чим нещодавно шепетівська громада підтримала захисників

Автор 02 січня 2024, 18:45

Шепетівська громада продовжує системно підтримувати наших захисників. Про останні передачі нашим військовим розповів у себе на сторінці міський голова Шепетівки Віталій Бузиль.

Сьогодні для підтримки сил протиповітряної оборони передали прожектори. За їх допомогою підсвічують ударні БПЛА, які збивають наші мобільні вогневі групи ППО.

Також в останні дні минулого року завезли гостинці нашим землякам на передову: генератори, буржуйки, свічки та багато іншого. 

Дякую за допомогу в організації поїздки підприємцю Гарбатюку Олександру та за сприяння і підтримку депутату міської ради Галині Веселковій.

Також завезли й передали шепетівському військовому медику Олегу Довганю відремонтований реанімобіль. Відновили авто завдяки депутату міської ради Павлу Алілуйку. Ще одне авто забрали на ремонт. 

Також шепетівський мер мав приємність вкотре передати Mavic одній із наших військових частин, за що від Сергія Багнюка, отримав прапор та подяку за допомогу у підготовці до виконання бойових завдань із захисту територіальної цілісності.

Це подяка - усій нашій громаді, всім хто не втрачає надію та вірить в Перемогу! Працюємо далі!

Останнє редагування 02 січня 2024, 18:55
0
репостів
0
репостів