Розділ Суспільство

У Нетішині оштрафували двох жінок за хибний виклик спеціальних служб

Автор 02 січня 2024, 16:00

На черговому засіданні адміністративної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради під головуванням Оксани Латишевої, заступника міського голови, голови комісії, яке відбулося 28 грудня, було розглянуто 3 справи про адміністративні правопорушення.

Було розглянуто справу про стосовно нетішинця, мешканця гуртожитку, на якого працівниками поліції було складено адміністративний протокол за ст. 186 КУпАП (Самоуправство) - обмежував доступ сусідці до кімнати.

Рішенням адміністративної комісії накладено адмінстягнення у вигляді штрафів на 2-ох жінок, які, перебуваючи у п’яному вигляді, здійснили завідомо неправдивий виклик спеціальних служб (ст. 183 КупАП).

Одна жінка викликала екстрену медичну допомогу, вказавши на те, що її побив чоловік, нанісши тілесні ушкодження. Але цей факт не підтвердився. Раніше жінка неодноразово притягувалась до адмінвідповідальності за різними статтями адмінкодексу. Цього разу їй доведеться сплатити 1700 грн штрафу.

Інша жінка зателефонувала на спецлінію «102» і повідомила про конфлікт із матір’ю через килим. Як з’ясувалось, виклик був хибним, а мати просила поліцейських притягнути доньку до відповідальності. За свій вчинок жінка вибачилась на засіданні адмінкомісії та запевнила, що помирилась із матір’ю. Рішенням адмінкомісії на неї накладено штраф у розмірі 850 грн.

Загалом протягом 2023 року адміністративною комісією розглянуто 73 справи про адміністративні правопорушення та винесено відповідні постанови. В результаті судових оскаржень жодної постанови, прийнятої адмінкомісією, скасовано не було.

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів