Розділ Суспільство

Заступник міністра Мінстратегпрому інспектував укриття на Хмельниччині

Автор 30 листопада 2023, 18:27

Сьогодні на Хмельниччину, в рамках робочої поїздки, завітав заступник міністра Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко. Розпочався візит із зустрічі з першим заступником начальника ОВА Сергієм Тюріним.

Так, в ході розмови Сергій Тюрін розповів заступнику міністра про поточний стан організації системи захисних споруд цивільного захисту в області та плани на наступний рік щодо виконання поставлених Урядом України завдань з забезпечення укриттями населення в кожній громаді.

Далі заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв разом із Тимуром Ткаченко завітали до Хмельницької, Красилівської та Старокостянтинівської міських територіальних громад, аби оглянути та перевірити укриття в закладах освіти та медицини. Зауважимо, що такий аудит Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості проводить по всій Україні. Тому в ході поїздки високопосадовці проінспектували готові укриття, які були відремонтовані та забезпечені усім необхідним, а також перевірили хід виконання будівельних та ремонтних робіт на укриттях, які готуються невдовзі приймати мирних жителів під час повітряної тривоги.

Заключною подією робочої поїздки заступника міністра стала онлайн нарада із головами територіальних громад щодо стану об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту на території Хмельницької області. Як наголосив Сергій Тюрін, у зв’язку з продовженням військових дій на території держави виникають постійні загрози щодо ракетно-бомбових ударів зі сторони агресора, а тому необхідно продовжувати збільшення фонду захисних споруд, підтримувати їх в готовності за призначенням, так як захист населення є основним завданням органів влади на всіх рівнях.

Хмельницька ОВА

0
репостів
0
репостів