Розділ Суспільство

Фахівців соціальної сфери Шепетівки привітали напередодні професійного свята

Автор 03 листопада 2023, 12:49

У першу неділю листопада працівники соціальної сфери будуть відзначати своє професійне свято. З цієї нагоди міський голова Віталій Бузиль привітав та подякував тим, хто опікується найнезахищенішими громадянами, які потребують турборти й уваги, також побажав присутнім міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку та Перемоги над ворогом.

За сумлінну працю, професіоналізм, вміння працювати з людьми різного віку та категорій, турборту і гуманність у ставленні до громадян міський голова разом із заступником Галиною Безкоровайною відзначив Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками спеціалістів управління праці та соціального захисту населення Шепетівської міської ради, Шепетівського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, Шепетівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

День працівника соціальної сфери — професійне свято України. Відзначається щорічно у першу неділю листопада. Свято встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи працівників системи органів праці та соціальної політики…» згідно з Указом Президента України «Про День працівника соціальної сфери» від 13 квітня 1999 року № 374/99.

Шепетівьска міська рада

0
репостів
0
репостів