Розділ Суспільство

У Шепетівській громаді вчилися як дбати про довкілля втілюючи енергоощадні заходи

Автор 10 жовтня 2023, 16:57

З 2 по 6 жовтня 2023 року у Шепетівській міській територіальній громаді проведено Дні сталої енергії в рамках Європейського тижня сталої енергії під гаслом «Збережемо енергію сьогодні – збережемо природу в майбутньому!». Про це повідомили у міській раді міста.

Це чудова нагода знову об’єднати наші спільні зусилля в напрямку енергоефективності та бути привітними до екології, підвищити культуру енергозбереження, підкреслити важливість переходу до чистої енергії.

Розпочали з навчального тренінгу для енергоменеджерів «Енергомоніторинг та енергоменеджмент: від теорії до практики». Протягом тижня закладами освіти було проведено ряд заходів. Учні шкіл взяли участь у конкурсі малюнків «Збережемо енергію – збережемо майбутнє!», з метою ефективного використання енергоресурсів проведено виховні години на тему: «Будьмо енергоощадними!».

Вихованці дошкільних закладів освіти в ігровій формі вчились сортувати сміття та знайомились з відновлювальними джерелами енергії. У Шепетівському професійному ліцеї відбулися майстер-класи «Стала енергія – енергія комфорту», які відвідали старшокласники.

Театральною студією «Браво» Шепетівського міського будинку культури командою «Щенячий патруль» для вихованців ЗДО №11 «Дзвіночок» проведено повчальний захід під гаслом: «Бережи природу – не сміти!», де діти вчилися збирати та правильно сортувати сміття.

У кінотеатрі «STARLOFT» учні шкіл переглянули відеофільм «Дім: побачення з планетою» в якому продемонстровано всю красу нашої планети й наслідки руйнувань, здійснені діяльністю людини.

0
репостів
0
репостів