Розділ Суспільство

Працівників Шепетівського лісового господарства вітали з нагоди професійного свята

Автор 16 вересня 2023, 12:00

17 вересня працівники лісової галузі відзначатимуть своє професійне свято – День працівника лісу. З цієї нагоди, 15 вересня у філії “Шепетівське лісове господарство” державного спеціалізованого лісогосподарського підприємства “Ліси України” відбулись урочисті збори.

Привітати працівників лісового господарства прийшли міський голова Віталій Бузиль та почесний гість і заслужений член колективу підприємства, депутат Шепетівської міської ради Володимир Сасюк.

Зі вступним словом до працівників підприємства звернувся директор філії Олександр Заблоцький, який привітав колег з професійним святом, розповів про діяльність підприємства та головні напрями, плани й перспективи ведення лісового господарства в Україні.

Звертаючись з вітальним словом до присутніх, міський голова зазначив, що тільки завдяки злагодженим діям та співпраці можна подолати виклики сьогодення і досягнути високих результатів у роботі.

За сумлінну працю, вагомий внесок у справу збереження, примноження, раціональне використання лісових ресурсів Шепетівщини та з нагоди професійного свята, Віталій Бузиль відзначив кращих працівників підприємства Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів