Розділ Суспільство

Син народної депутатки Олени Копанчук відмовився від депутатського мандата

Автор 10 серпня 2023, 19:18

22-річний Дмитро Копанчук, депутат Рудківської міськради і син народної депутатки із Шепетівщини Олени Копанчук, написав заяву на складання свого депутатського мандата. Про це повідомив секретар Львівської обласної організації партії «Слуга народу» Орест Сивенький.

У Рудківській міській раді підтвердили факт отримання 9 серпня заяви від Дмитра Копанчука про складення повноважень. Розглянути цю заяву планують на наступному засіданні депутатів міськради 7 вересня.

Заява Дмитра Копанчука була надіслана «Новою поштою», однак відправником був вказаний не він, а Артем Костюченко, помічник адвоката у хмельницькому АО «Копанчук та партнери», співзасновником якого є батько депутата Володимир Копанчук. Костюченко підтвердив NGL.media, що саме він наслав заяву Дмитра Копанчука:

«Мене попросили це зробити».

Нагадаємо, що кілька днів тому NGL.media з’ясували, що Дмитро Копанчук більше семи місяців не відвідує засідання міськради, оскільки ще 1 січня виїхав з країни, супроводжуючи свого батька з другою групою інвалідності. За місяць Володимир Копанчук повернувся в Україну, але без сина. Це прямо суперечить законодавчій вимозі повернутися не пізніше, ніж супроводжувана особа з інвалідністю.

Олена Копанчук, народна депутатка від «Слуги народу», досі публічно не прокоментувала виїзд свого сина.

Останнє редагування 10 серпня 2023, 19:22
0
репостів
0
репостів