Розділ Суспільство

На сесії міськради виділили 5 млн грн на ЗСУ та 2 млн грн на відновлення міста на Херсонщині

Автор 10 серпня 2023, 12:05

Сьогодні, 10 серпня 2023 року о 10.00 год. у великій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради выдбулась ХLІІІ (позачергова) сесія міської ради VІІІ скликання. Про прийняті рішення розповів міський голова Віталій Бузиль.

На сесії виділили 5 000 000 грн з бюджету громади для ЗСУ. Внесли зміни до «Програми заходів національного спротиву Шепетівської міської територіальної громади на 2023 рік».Тож вищезгадана сума з місцевого бюджету Шепетівської міської територіальної громади буде перерахована для проведення поточних, капітальних видатків загонами Збройних сил України, військовими частинами, іншими підрозділами.

29 серпня - День пам'яті захисників України. Тож 260 000 грн буде направлено родинам загиблих Захисників і Захисниць України нашої громади на знак шани, поваги та вдячності за їх подвиг.

Наша громада, як патронатна, розпочинає участь у проєкті "Пліч-о-пліч". Ми допомагатимемо у відновленні селища міського типу Високопілля Береславського району, Херсонської області. На це виділили 2 000 000,00 гривень з бюджету Шепетівської міської
територіальної громади. Ці кошти будуть спрямовані на проведення будівельно-ремонтних та відновних робіт постраждалої від російської агресії громади.

0
репостів
0
репостів