Розділ Суспільство

Військовослужбовцю відновили посвідчення водія, яке він втратив на фронті

Автор 22 липня 2023, 12:38

Військовослужбовець Сергій проживав своє щасливе життя до окупації Криму «зеленими чоловічками» у сонячній Ялті. Тоді, у лютому 2014 року він бачив «іх там нєт», за масками яких ховалися регулярні російські війська, які вдерлися до українського Криму.

Рішення довелось приймати швидко. Сергій виїхав на підконтрольну Україні територію та розпочав свою боротьбу зі зброєю в руках з "нас там нєт" і "єто всьо шахтьори».

Лютий 2022. Ранкові новини. Найближчий військкомат. Навчальний центр. Гірсько – штурмова бригада «Едельвейс», в якій несе службу Сергій доклалася до звільнення містечок і сіл на Сході, брала участь у штурмах ворожих позицій. Бої під Бахмутом, в яких військовий отримав важке поранення. 

«Хочу на власні очі побачити втечу окупантів із Криму. Звільнення півострова для мене — справа особиста», — каже Сергій.

Перебуваючи на лікуванні військовий сьогодні звернувся до Шепетівського сервісного центру МВС за послугою відновлення посвідчення водія, яке втратив під час виконання бойового завдання.

Ми вдячні Сергію та бажаємо якнайшвидшого одужання!

Нагадуємо, що прийом громадян у сервісних центрах МВС здійснюється:

  • за попереднім записом онлайн https://eq.hsc.gov.ua 
  • у порядку «живої» черги, що регулюється талонами з терміналу, встановленому в сервісному центрі МВС.

Головний сервісний центр МВС

Останнє редагування 22 липня 2023, 12:45
0
репостів
0
репостів