Розділ Суспільство

Виконком: зміни розкладу руху автобусів, від’єднання будинків від ЦО, заборона стоянки біля лікарні

Автор 21 липня 2023, 10:22

20 липня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання виконавчого комітету, у ході якого розглянули 35 питань порядку денного. Детальныше про них розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Прийнято ряд рішень, які були винесені на розгляд виконавчого комітету комісією з питань захисту прав дитини.

Затвердили результати обстеження пасажиропотоку пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах та на маршрутах приміського сполучення, які будуть застосовувати при розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд з 1 червня 2023 року. Прийнято повідомну реєстрацію змін та доповнень до чинних колективних договорів.

Керуючись Бюджетним кодексом України, з метою якісної підготовки матеріалів щодо формування показників бюджету затверджено план заходів щодо складання проекту бюджету Шепетівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Розглянувши звернення підприємця встановлено режим роботи режим роботи кав’ярні «Вкусняха», що розташована по вул. Героїв Небесної Сотні, 31, з 08:00 год до 22:00 год.

Для впорядкування графіків руху внесено зміни в розклад руху автобусів на міському маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху № 2 «Залізничний вокзал – Залізничний вокзал», а також продовжено дію договору про організацію перевезення пасажирів на маршруті №12 «Залізничний вокзал – Д/к «Імпульс».

Відповідно до Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки, за заявою мешканця громади, садовий будинок переведено в індивідуальний житловий будинок.

Розглянувши звернення КНП «Хмельницький обласний фтизіопульмонологічний медичний центр», рішенням виконкому, центру передається нежитлове приміщення площею 16,4 м2, яке розташоване в будівлі туберкульозного відділення за адресою вул. Захисників України, 85 та перебуває на балансі КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня».

Затверджено персональний склад комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

Державному пожежно-рятувальному загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надано дозвіл на облаштування та розширення стоянки для транспортних засобів за адресою: вул. Митрополита Шептицького, 53 та виділено пальне з матеріального резерву.

Після обговорення підтримали проект рішення про видалення зелених насаджень та розглянули житлові питання, затвердивши рішення громадської комісії з житлових питань.

Розглянувши звернення Шепетівського підприємства теплових мереж, відповідно до Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, комунальному підприємству погоджено річний план виробництва, транспортування та постачання теплової енергії / надання послуг з постачання теплової енергії.

З метою впорядкування руху автомобілів швидкої медичної допомоги, для безперешкодної доставки пацієнтів до відділення невідкладної медичної допомоги, КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» погоджено встановлення заборонного знаку «Стоянку заборонено» з додатковою табличкою 7.2.7. «Зона дії», між будівлею відділень жіночої консультації, дитячої поліклініки, харчоблоку та центральним корпусом лікарні.

Підприємцю надано дозвіл на облаштування за власні кошти літнього майданчика за адресою: м. Шепетівка, проспект Миру,30 (кав’ярня «Цукерочка»).

Розглянувши протоколи зборів співвласників багатоквартирних будинків та протокол засідання постійної комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від системи централізованого опалення, та, керуючись Порядком відключення споживачів, виконавчий комітет погодив відключення критично розбалансованих будинків за адресами: вул.Пилипа Орлика, 2А, вул.Степана Бандери, 65, вул.Судилківська, 108, Старокостянтинівське шосе, 32, 2, 4, 6.

0
репостів
0
репостів