Розділ Суспільство

Шепетівських тероборонівців відвідали земляки з нагоди річниці створення

Автор 04 липня 2023, 14:10

П'яту річницю із дня створення відзначили наші земляки з 88 окремого батальйону 106-ї окремої бригади територіальної оборони. З цієї нагоди з Шепетівки відправилась делегація у складі начальника Шепетівської РВА Олексій Глушакова, голови Шепетівської районної ради Олега Кулінського, Шепетівського міського голови Віталій Бузиля.

Земляків відвідали зі словами подяки особовому складу та вітаннями. Від Шепетівщини на передову привезли з собою планшети, ноутбуки, багатофункціональні пристрої, тепловізор, кардіограф, засоби зв’язку. Олексій Глушаков написав:

Ця допомога наразі дуже важлива для військових та буде допомагати виконувати бойові завдання. Спілкуючись з бійцями вкотре переконався у злагодженості дій підрозділів, вмотивованості наших захисників. Щира подяка всім, хто продовжує допомагати військовим. Лише спільна, злагоджена робота органів влади, волонтерів, військових щодня наближає нас до Перемоги.

Також зокрема від шепетівської громади Віталій Бузиль передав рації, комп'ютерну та оргтехніку та ще ряд найнеобхіднішого.

0
репостів
0
репостів