Розділ Суспільство

Три спеціалізованих сміттєвози та євро контейнери: хто 10 років буде вивозити сміття?

Автор 27 червня 2023, 12:17

26 червня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, у ході якого затверджено результати проведення конкурсу з визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Шепетівської міської територіальної громади. Про це повідомили у пресслужбі органу смоврядування.

З метою надання мешканцям громади своєчасних та якісних послуг, відповідно до затвердженого Порядку про проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, виконкомом введено в дію рішення конкурсної комісії про визнання переможцем конкурсу КП «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство», строком на 10 років.

Нагадаємо, що рішенням міськради від 25 травня було затверджено Інвестиційну програму поводження з побутовими відходами на 2023-2027 роки КП «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство» для впровадження європейського досвіду управління відходами в місті Шепетівка шляхом створення системи замкнутого циклу поводження з відходами, зменшення екологічного та санітарно-епідеміологічного навантаження на навколишнє середовище та покращення якості обслуговування шляхом якісного і своєчасного надання послуг.

У ході реалізації програма передбачає придбання трьох спеціалізованих сміттєвозів та євро контейнерів для вивезення твердих побутових відходів на території громади. Також буде облаштовано контейнерні майданчики для впровадження нової схеми санітарного очищення міста. Депутати підтримали проект рішення про збільшення статутного фонду та затвердження статуту ШРЕПу у новій редакції.

0
репостів
0
репостів