Розділ Суспільство

Для переселенців пропонують облаштувати соціальну пекарню та перукарню

Автор 31 травня 2023, 11:29

30 травня під головуванням заступника міського голови Галини Безкоровайної відбулось перше повноважне, після рішення виконавчого комітету, засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Шепетівській міській раді. До заходу долучилися представники благодійного фонду “Рокада”.

Голова ради Галина Безкоровайна ознайомила учасників засідання з порядком денним засідання та розповіла про можливість облаштування простору для діяльності Ради та наявні приміщення.

Директор КНП «Шепетівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради» Віталій Градомський надав консультацію щодо медичного обслуговування внутрішньо переміщених осіб у громаді, укладання декларації з лікарем та безоплатних послуг для ВПО.

Член Ради Сергій Павловський висунув пропозицію щодо облаштування соціальної пекарні та перукарні. Узгодили проведення навчання членів Ради з проектного менеджменту. Обговорили досвід діяльності раніше створених рад ВПО в сусідніх громадах, облаштування приміщення для роботи Ради, зустрічей і обміну досвідом, участь ВПО у загальноміських заходах, акціях та толоках, організацію курсів й навчання для дорослих та дітей, питання актуалізації списків ВПО, які потребують допомоги по категоріях.

Андрій Цариценко надав юридичну консультацію щодо основних проблем, які виникають у внутрішньо переміщених осіб. Учасники засідання затвердили план заходів та роботи Ради на червень, встановили черговість засідань та розпочали роботу над річним планом діяльності Ради ВПО.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 31 травня 2023, 14:21
0
репостів
0
репостів